Sami Sallinen

Sami Sallinen on kehonkielen asiantuntija, tietokirjailija, valmentaja, kouluttaja ja puhuja.

Pitkä yritysmaailman kokemus ja yli 20 vuoden ammattitaito rikos- ja väärinkäytöstutkinnasta on antanut hänelle vakuuttavan käytännön osaamisen kehonkielen tulkinnasta ja sen hyödyntämisestä työelämän haastatteluissa, neuvotteluissa ja kaikissa sosiaalisessa kanssakäymisessä.

Kipinän kehonkielen tutkimiseen Sami sai jo poliisikoulussa 80-luvun lopussa ja vuosien varrella hän on opiskellut aihetta niin viranomais- kuin siviiliopinnoissaan. Käytännön tuloksia kehonkielen tulkinnalla hän saavutti työskennellessään toistakymmentä vuotta rikostutkijana Helsingin poliisilaitoksen huumerikosyksikössä ja murharyhmässä, Suojelupoliisissa sekä kansainvälisissä rikostutkintatehtävissä Euroopassa. Siirryttyään yritysmaailman palvelukseen Sami on hyödyntänyt kehonkielen osaamistaan myynnin, rekrytoinnin ja erilaisten neuvottelujen parissa.

Sami on kokenut valmentaja ja puhuja. Hänen asiantunteva mutta viihdyttävä valmennustyylinsä jättää aina miellyttävän muistijäljen ja vaikuttavat tosielämän tarinat kehonkielen tulkinnan hyödyntämisestä erilaisissa työelämän haasteissa antavat syvyyttä valmennuksiin.

Esikoiskirja “Kehokoodi – sanattoman viestinnän opas” ilmestyi elokuussa 2019.

Sami Sallinen on

  • Partner for Center for Body Language in Finland
  • Micro expression trainer
  • Professional Master of Security
  • Psyykkinen valmentaja
  • Menestynyt kamppailulajiurheilija ja valmentaja

Voit seurata Samia Facebookissa, Instagramissa, Linkedinissä ja Twitterissä.