TILAA UUTISKIRJE

ja kuule Samin ajatukset ja vinkit
luottamuksen rakentamiseen

TULOSSA PIAN!

TAKTINEN NEUVOTTELU

Sami Sallisen ja Harri Gustafsbergin yhteisvalmennus vaativien neuvottelutilanteiden hallintaan.
Lue lisää ja liity mukaan ensimmäisten joukoussa!


"Pidin konkreettisuudesta ja käytännönläheisyydestä, joka on hyödyllistä kenelle tahansa joka pyrkii työssään vaikuttamaan ihmisiin ja
tulkitsemaan muita."

Rami Erkkilä
Asiakkuuspäällikkö

SAMI MEDIASSA

Katso Futucastin haastattelu ja kuule lisää poliisin työstä, kehonkielestä, väkivallasta ja mielenhallinnasta.

previous arrow
next arrow
Slider

Luottamus on kaiken ydin 

Uskon siihen, että kaikki lähtee luottamuksesta. Jos haluamme luoda psykologisesti turvallisen ilmapiirin ja toimivan työyhteisön, niin se lähtee ensin luottamuksen rakentamisesta. 

Kun haluamme vaikuttaa toisen mielipiteisiin, ajatuksiin tai tekemisiin meidän on täytynyt pystyä rakentamaan luottamus toiseen ihmiseen. Ilman luottamusta yhteistyö ei toimi eikä päästä toivottuihin tavoitteisiin ja tuloksiin.

Ajattelemme tuhansia ajatuksia päivässä ja kehonkielemme paljastaa mitä päässämme liikkuu. Osa ajatuksista ovat niin vahvoja, että ne muuttuvat tunteiksi. Osa tunteista taas muuttuu käyttäytymiseksi. Vaikka oppisimme kommunikoimaan ja lukemaan toisiamme paremmin, niin aikamme suurimpia haasteita on se, että emme enää havaitse emmekä ole läsnä. Olemme niin kiinni mobiililaitteissa tai tietokoneissa tai muissa asioissa, että unohdamme katsoa toisiamme. Saatamme kuulla mitä toinen puhuu, mutta unohdamme läsnäolon ja sanattoman viestinnän merkityksen kommunikoinnissa.

Tänä päivänä johtamisessa arvostetaan itseriittoisuuden tunnetta ja kiirettä, mutta vain läsnäoleva johtaja pystyy luomaan turvallisuuden tunnetta ja luottamusta omassa tiimissään. Organisaatioissa, joissa nämä asiat toteutuvat, rakennetaan niin työ- kuin yksityiselämässä menestyviä tiimejä ja yksilöitä.